Ελλάδα

Βριλήσσια: Ο κομμωτής που είχε βάλει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματός του και στο σπίτι του ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων παρουσιάστηκε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια που είχε βάλει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματός του και στο σπίτι του προκειμένου να απολογηθεί. Ο κομμωτής όμως, ζήτησε και πήρε τελικά προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο δράστης βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί ύστερα από την μήνυση που κατέθεσαν η σύζυγός του και οι δύο κόρες της από άλλο γάμος.

Ο κομμωτής αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριό του, που ανακάλυψαν το… αρρωστημένο πάθος του να παρακολουθεί με κρυφές κάμαρες τις τουαλέτες.

Ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο σπίτι του, στο θερμοσίφωνο, αλλά και στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τη σύζυγό του και τις δυο κόρες της σε προσωπικές στιγμές.

Οι αρχές αποκάλυψαν τη δράση του και στο κομμωτήριο που διατηρούσε μαζί με την επί 10 χρόνια σύζυγό του.
Ο κομμωτής είχε τοποθετήσει μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου κρυφή κάμερα η οποία και κατέγραφε τις πελάτισσες αλλά και τις εργαζόμενες.

Οι εργαζόμενες έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπους ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και να ενημερωθούν εάν τα βίντεο που τραβούσε κρυφά τα διοχέτευε στο διαδίκτυο.

Οι γυναίκες που εργαζόταν στην επιχείρηση το πρωί κατήγγειλαν το γεγονός και στην Επιθεώρηση εργασίας ζητώντας να λάβει άμεσα μέτρα.

σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top