Ελλάδα

Δολοφονία σοκ στη Θεσσαλονίκη – Νορβηγός δολοφόνησε με μαχαίρι Έλληνα αστυνομικό μέσα σε μπαρ

Ένας 32χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του σε μπαρ στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη σήμερα (28.12.2023) λίγο πριν της 05:00 το πρωί, ύστερα από συμπλοκή με 44χρονο Νορβηγό.

Ο 44χρονος Νορβηγός φέρεται να είχε πιει αρκετά και να προκαλούσε προβλήματα μέσα στο μπαρ.

Ξαφνικά ο Νορβηγός φέρεται να ξεκίνησε καβγά για άγνωστο λόγο με τον φίλο και κουμπάρο του 32χρονου αστυνομικού. Ο Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να προστατεύσει τον φίλο του και ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε θανάσιμα στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα με συνέπεια ο 32χρονος να πεθάνει ακαριαία. Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη – σε κατάσταση μέθης – και ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε δίπλα στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στους αστυνομικούς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν κάτι.

σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top