Showbiz

Οι ξεχωριστές και συγκινητικές ευχές του Θεοδόση Ζερβουδάκη στον «αδελφό» του Γιώργο Αλκαίο που έχει σήμερα τα γενέθλιά του: «Η αξία αυτής της φιλίας είναι ανεκτίμητη, χρόνια πολλά Αδελφέ μου»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιώργος Αλκαίος και ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ομίλου Zer, Θεοδόσης Ζερβουδάκης, αποδεικνύουν ότι οι φιλίες που σφυρηλατήθηκαν μέσα στο χρόνο είναι αληθινές και δυνατές. Είναι δεσμοί που δεν σπάνε ποτέ. Δεσμοί που γίνονται αδελφικοί και οκογενειακοί.

Μεγάλωσαν μαζί, ονειρεύτηκαν μαζί, γέλασαν, απογοητεύτηκαν μαζί. Θωρούν ο ένας τον άλλο αδέλφια. Και σήμερα που ο Γιώργος Αλκαίος έχει τα 52α γενέθλιά του ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να στείλει τα δικά του ξεχωριστά «χρόνια πολλά» στον αδελφό του.

Το μήνυμά του Θεοδόση Ζερβουδάκη στην ανάρτηση που έκανε στα social media για τον «αδελφό» του μιλούσε από μόνο του. Έλεγε τα πάντα για τη φιλία αυτή: «Όταν έχουν περάσει πολλές δεκαετίες και πλέον πατήσαμε τα 50 και οι 2 όταν 2 άντρες έχουν κάνει και έχουν ζήσει τόσα πολλά μαζί τότε αυτό λέγεται αληθινή διαχρονική φιλιά και τότε η αξία είναι ανεκτίμητη! Χρόνια πολλά Αδελφέ μου για τα γενέθλια σου. Να να έχεις υγεία και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! Καλά Χριστούγεννα».

Κρατάει 3 δεκαετίες αυτή η φιλία

Η φιλία του Γιώργου Αλκαίου και του Θεοδόση Ζερβουδάκη μοιάζει σαν σενάριο ταινίας, Οι δυο τους πέρασαν τα πάντα μαζί. Έκαναν όνειρα για το αύριο. Τα είδαν να γίνονται αληθινά. Απογοητεύτηκαν, γέλασαν. Θεωρούν ο ένας τον άλλο αδέλφια. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως το protoneo.gr φαίνεται ολοκάθαρα.

Θεωρούν ο ένας τον άλλο «οικογένεια» και οι φωτογραφίες του Γιώργου Αλκαίου με τον αείμνηστο πατέρα του Θεοδόση Ζερβουδάκη και την αγαπημένη μητέρα του μιλάνε από μόνες τους.

Δίπλα του και στο νέο ξεκίνημα στο 4711 Αυτοκίνηση

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά από μια αναύπαλα μετά την συμμετοχή του στην Eurovision το 2010 και την ενασχόλησή του με τουριστικές επιχειρήσεις και άλλα πράγματα επέστρεψε δυναμικά στον χώρο της μουσικής.

Μαζί με την Έλντα Πανοπούλου έφτιαξαν μια ξεχωριστή παράσταση στη σκηνή του 4711 Αυτοκίνηση και έδωσαν ξανά χρώμα, όμορφους ήχους, μαγικές στιγμές στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να του ευχηθεί για το ξεκίνημά του και φυσικά η ευχή του έπιασε και οι Γιώργος Αλκαίος και Έλντα Πανοπούλου έχουν βάλει και πάλι φωτιά στις αθηναϊκές νύχτες και στη διασκέδαση.

σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top