Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι – Αυτός είναι ο δράστης που πυροβόλησε τους 3 Κρητικούς – Αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του

Αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τη φωτογραφία του δράστη που πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε τους 3 Κρητικούς στο αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του πιστολέρο, ο οποίος είναι Αλβανός και κινείται στο χώρο της νύχτας.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Η ΕΛΑΣ έχει πιάσει ήδη στη φάκα τον οδηγό του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο δράστης.

Ο Αλβανός πιστολέρο φέρεται να είναι  ηλικίας 35-37 ετών και στο παρελθόν φαίνεται να είχε συλληφθεί και να είχε απελαθεί από την Ελλάδα. Και ο οδηγός που συλληφθεί, αλλά και ο δράστης που αναζητείται φέρονται να είναι άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας.

«Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 33χρονου συλληφθέντα για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, μιλώντας στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος – ένας εκ των δραστών του αιματηρού περιστατικού στο Γκάζι – δεν φάνηκε πρόθυμος να πει περισσότερα στις Αρχές, τονίζοντας πως «δεν έχει καμία εμπλοκή σε σχέση με τους πυροβολισμούς».

Ο 33χρονος αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας, είναι ο συνοδηγός του τζίπ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και το οποίο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18.12.23) στα βόρεια Προάστια.

Εκτιμάται μάλιστα πως κοντά στο σημείο διαμένει ο πιστολέρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση.

σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top