Ομορφιά

Το λαμπερό μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τις γιορτές – Πως οι γυναίκες μπορούν να το αντιγράψουν

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεψε την παράσταση με το λαμπερό μακιγιάζ που επέλεξε για τις γιορτές και έδειξε ότι ακόμα και σε αυτήν την περιόδο είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγει μια γυναίκα από τα συνηθισμένα πλαίσια.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε στο γιορτινό μακιγιάζ της σκιές και lip glosses με στρας, glitter και shimmer, ενώ επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της σγουρά και να γεμίσει με λάμψεις το μακιγιάζ της. Πίσω από αυτό το sparkle makeup look, βρίσκεται ο ταλαντούχος hairstylist & make up artist, Γιάννης Σίσκος

Ο makeup artist πρόσθεσε στο κινητό βλέφαρο μία σκιά σε απαλή μοβ απόχρωση η οποία ήταν matchy-matchy με το μοβ φόρεμα από παγιέτα και στη συνέχεια, πρόσθεσε eyeliner δημιουργώντας ένα cat eye look που τόνιζε ακόμα περισσότερο το βλέμμα της Ηλιάνας.

Τα ζυγωματικά της είχαν μία απαλή, ελαφριά ροζ απόχρωση, ενώ τα χείλη της ένα nude κραγιόν, το οποίο είχε μία glossy υφή η οποία χάριζε ένα ζουμερό και juicy αποτέλεσμα.

Το beauty look της Ηλιάνας, ταιριάζει τέλεια με όλα τα γιορτινά looks και φυσικά οι γυναίκες μπορούν να αντιγράψουν το έργο του και τα βήματά του και να πετύχουν ένα εντυπωσιακό λουκ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top