ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Σοκ από την ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη: Τα ευρήματα έδειξαν βιασμό – Δράστες δυο ανήλικοι συμμαθητές του – Η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη

Γροθιά στο στομάχι ήταν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στον 5χρονο από την Αλεξανδρούπολη, για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού, από δύο συνομήλικους συμμαθητές του.

Σύμμφωνα με την καταγγελία ο βιασμός του 5χρονου έγινε εντός του νηπιαγωγείου όπου φοιτούν στην Αλεξανδρούπολη, στη διάρκεια σχολικού διαλείμματος, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Ο ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης Παύλος Παυλίδης ζητήθηκε να κληθεί ως μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης αφού από την περασμένη Πέμπτη το βράδυ που εξέτασε τον 5χρονο διαπίστωσε σημάδια κακοποίησης, ενώ απέκλεισε την σεξουαλική επαφή.

Σήμερα το πρωί, ξεκίνησε η δίκη των τεσσάρων γονέων και οι δυο νηπιαγωγών, για την σοκαριστική υπόθεση του βιασμού 5χρονου από συνομηλίκους του κατά την διάρκεια του διαλείμματος.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης τόσο των τεσσάρων γονέων των δύο παιδιών που φέρεται να κακοποίησαν σεξουαλικά τον συμμαθητή τους, των δύο νηπιαγωγών του σχολείου αλλά και της πλευράς των γονέων που κατήγγειλαν το περιστατικό, ζήτησαν την αναβολή της υπόθεσης επικαλούμενοι δικονομικά κενά ώστε να δοθεί χρόνος να καλυφθούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τα αιτήματα, απορρίφθηκαν από την πρόεδρο της έδρας γεγονός που οδήγησε στη συνέχεια, την υποβολή αιτήματος εξαίρεσης της προέδρου, από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, η οποία βρήκε σύμφωνες και τις υπόλοιπες πλευρές, ενώ το αίτημα αναμένεται να εξεταστεί από το Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, κατήγγειλε ότι το βράδυ του Σαββάτου παραλίγο να υπάρξει συμπλοκή καθώς οι γονείς των θυτών ήθελαν να προκαλέσουν τους γονείς του θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκπαιδευτικοί του νομού Έβρου συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο συναδέλφους τους.

Από την πλευρά του ο θείος του 5χρονου, με αφορμή την συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο χώρο του δικαστικού μεγάλου υποστήριξε ότι το παιδί από την αρχή κατέθεσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στο σχολείο και πως ήδη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Σοκ από την ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη: Τα ευρήματα έδειξαν βιασμό – Δράστες δυο ανήλικοι συμμαθητές του – Η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top