Showbiz

Ο Γιώργος Αρσενάκος κάνει αναφορά στην στάση που είχε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα να μην αποκαλύπτει την αλβανική καταγωγή της: «Δεν ήταν δική μου απόφαση»

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της. Σε εκείνα μάλιστα τα πρώτα χρόνια τα οποία δεν ήταν και λίγα η Ελένη Φουρέιρα δεν είχε αποκαλύψει ότι ήταν από τη Αλβανία και έλεγε ότι έχει ρίζες από το Μεξικό.

Ο CEO και συνιδιοκτήτης της Panic Records Γιώργος Αρσενάκος μίλησε για το θέμα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου και τόνισε ότι δεν ήταν δική του η απόφαση να μην λέει η Ελένη Φουρέιρα την πραγματική καταγωγή της.

Εκ των υστέρων – και επειδή η Ελένη Φουρέιρα είναι «δημιούργημά» σου, όλοι το γνωρίζουν αυτό – νομίζεις πως ήταν ένα από τα λάθη σου η «Μεξικανική καταγωγή» της, στην αρχή της πορείας της;

Μα, αυτό δεν ήταν θέμα στρατηγικής! Η Ελλάδα του 2010 ή του 1990 – τότε που μεγάλωνε η Ελένη, στην Καλλιθέα – δεν ήταν ίδια με την Ελλάδα κάποια χρόνια μετά, ως προς συγκεκριμένες αντιλήψεις και ρατσιστικές συμπεριφορές.

Το να μην πει την καταγωγή της η Ελένη δεν ήταν απόφαση management ή δική μου, ήταν προσωπική της απόφαση. Όταν αποφάσισε πως ήταν η στιγμή και το ένιωσε, το μοιράστηκε με τον κόσμο.

Και, επίσης ποτέ, όσα χρόνια δουλεύω, δεν ρώτησα – ούτε και μ’ ένοιαζε – από που είναι ο καθένας. Πάντα πίστευα, εξάλλου, ότι σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να ντρέπεσαι ούτε για την οικογένεια σου, ούτε για την καταγωγή σου, ούτε για την θρησκεία σου.

Ο Γιώργος Αρσενάκος έκανε αναφορά και στα λάθη του.

Τα δικά σου λάθη ως προς την διαχείριση κάποιου καλλιτέχνη, όλα αυτά τα χρόνια, θυμάσαι ποια ήταν;

Καθημερινά κάνω λάθη. Και μπορεί να κάνω και πιο πολλά λάθη από πολλούς συναδέλφους μου. Απλώς η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει να καλύπτω αυτά τα λάθη, να δημιουργώ εναλλακτικές στις επιλογές μου, να τα ξεπερνάω και να τα αξιοποιώ υπέρ μου. Το λάθος και το σωστό, άλλωστε, είναι πάντα στο ίδιο νόμισμα ενός ενεργού ανθρώπου. Το λάθος είναι να παραμένουμε άπραγοι και να περιμένουμε μέχρι να έρθει η «ιδανική κατάσταση», που ίσως και να μην έρθει ποτέ.

 

σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top