Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Περνάει το κατώφλι του αυτόφωρου τη Δευτέρα ο γιος του ηλικιωμένου

Τη διαδικασία του Αυτόφωρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών πρόκειται να περάσει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος στο σπίτι του στα Άνω Λιόσια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Εισαγγελέας ζήτησε την παραπομπή του ενώ προηγουμένως εξετάστηκε και από ψυχιάτρους οι οποίοι δεν θεώρησαν ότι χρήζει νοσηλείας.

Ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για καύση της σορού του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού του. Μάλιστα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου είχα εντοπιστεί, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι εντός κάδου απορριμμάτων κεφάλι κι άλλα μέλη σώματος που εικάζεται ότι είναι του άτυχου 82χρονου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν σκότωσε τον πατέρα του αλλά επιχείρησε να κάψει τη σορό γιατί δεν άντεχε τη δυσοσμία.

Τα ευρήματα του Ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την απανθρακωμένη σορό του άτυχου 82χρονου ανέφερε ότι τα τραύματα που φέρει ο νεκρός είναι μεταθανάτια. Αυτό το στοιχείο απομακρύνει την πιθανότητα ο θάνατος να προέρχεται από εγκληματική ενέργεια.

Επιπρόσθετα, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έχει αποβιώσει τουλάχιστον πριν από ένα μήνα όμως επειδή έχει απανθρακωθεί στο 80% του σώματος του τα αίτια του θανάτου είναι δύσκολο να εξακριβωθούν. Οι αρχές θα προβούν σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Άνω Λιόσια: Περνάει το κατώφλι του αυτόφωρου τη Δευτέρα ο γιος του ηλικιωμένου
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top