Πολιτικη

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Νάξο με επικεφαλής την Δόμνα Μιχαηλίδου

Τη Νάξο επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βουλευτή Α’ Πειραιά Δόμνα Μιχαηλίδου, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Νάξο. Στο κλιμάκιο μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκος Μηλαπίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης, ο Διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Αντώνης Μανιός.

Η κυρία Μιχαηλίδου συναντήθηκε με τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων Γιάννη Μαργαρίτη και τον Δήμαρχο Νάξου Δημήτρη Λιανό. Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Νάξου και ενημερώθηκε από την Διοικήτριά του, Καλίτσα Φραγκίσκου, για τη σχεδιαζόμενη επέκτασή του. Επισκέφτηκε, επίσης, τα γραφεία του ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ, στο νησί και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με εργαζόμενους και πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο του νησιού, με τη συμμετοχή εκπροσώπων επαγγελματικών φορέων, επιχειρηματιών και εργαζομένων, η οποία είχε ως αντικείμενο την έλλειψη προσωπικού σε βασικούς κλάδους όπως ο τουρισμός, η εστίαση και η αγροτική παραγωγή. Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες στο κέντρο του νησιού.

Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η κυρία Μιχαηλίδου επισήμανε:

«Η συμμετοχή μας στις ευρωεκλογές δεν αποτελεί απλώς μια ευκαιρία για να εκφράσουμε τις απόψεις μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αποτελεί μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη, τη σταθερότητα και την ευημερία. Η Νέα Δημοκρατία, από την αρχή της θητείας της, έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της αγοράς εργασίας και τη δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων απασχόλησης.

Με εστίαση στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος που ευνοεί την επιχειρηματικότητα, προωθούμε πολιτικές που ενθαρρύνουν τους νέους να παραμείνουν στην Ελλάδα και να συμβάλλουν στην ανάπτυξή της. Οι πολιτικές μας δεν περιορίζονται μόνο στους νέους. Στοχεύουμε στην υποστήριξη όλων, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευάλωτων, όπως οι γυναίκες, οι ηλικιωμένοι, οι ανάπηροι και οι συνταξιούχοι. Μέσω στοχευμένων πολιτικών, όπως η στήριξη της μητρότητας και η ενίσχυση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), εργαζόμαστε για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε ευκαιρίες. Βρισκόμαστε δίπλα σε όλες και όλους από άκρη σε άκρη της χώρας. Ακούμε και πράττουμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας».

 

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Νάξο με επικεφαλής την Δόμνα Μιχαηλίδου
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top