Πολιτικη

Ευρωεκλογές 2024 – Κασσελάκης: «Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα την εντολή να σχηματίσω εναλλακτική πρόταση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε αναφορά στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών τονίζοντας ότι το κόμμα του ότι πλέον μείωσε τη διαφορά «στο 13%» και επισημαίνοντας ότι ο κόσμος του έχει δώσει εντολή να σχηματίσει μια εναλλακτική πρόταση.

«Αυτούς τους μήνες είμαστε ένα κόμμα που αυτούς τους μήνες έχει περάσει πάρα πολλά, μετά την οδυνηρή ήττα. Περάσαμε από δύο διασπάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η ίδια η κοινωνία. Και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι περήφανα για τον εαυτό τους», είπε ο Στ. Κασσελάκης.

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις συμβούλους, κομματικές δαπάνες, απέναντι σε εμάς, που μέσα στα μέτρα μας μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού», υπογράμμισε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να χτίσω κυβερνητική πρόταση.

«Είμαι περήφανος για όλες και για όλους σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι και οι τέσσερις ευρωβουλευτές του κόμματος θα προσφέρουν τα πάντα για να είναι η Ευρώπη η Ευρώπη των πολλών.

«Ο κόσμος είπε ότι υπάρχει μια άλλη επιλογή, μια ανθρωποκεντρική πολιτική. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει εν κινήσει, για έναν άνθρωπο άγνωστο που ήρθε εδώ μπροστά σας και με την καθαρότητά του προσπαθεί να φέρει πρόοδο. Δεν έχω τύψεις για τίποτα. Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα την εντολή να σχηματίσω εναλλακτική πρόταση. Και αυτό θα κάνω, όπως είπα και προεκλογικά, θα εμπνεύσουμε τον κόσμο», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε με τη συλλογικότητά μας, τις αξίες της Αριστεράς και το βλέμμα στο μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρωεκλογές 2024 – Κασσελάκης: «Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα την εντολή να σχηματίσω εναλλακτική πρόταση»
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top