Πολιτικη

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης παρεμβαίνει ξανά στην δίκη για τον Πουλή – Έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη

Για νέα απόπειρα παρέμβασης του Παύλου Πολάκη στη δίκη για τον Σταμάτη Πουλή, κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση του υπενθυμίζει ότι ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης, ως εν ενεργεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καθημερινά κατηγορούσε τον κ. Πουλή ότι είναι ένοχος, ασκούσε παράνομη πίεση να ασκηθούν διώξεις και bullying στους δικαστές.

«Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, επαναλαμβάνει την βεβαιότητά του ότι «οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μην φοβούνται τον Πολάκη!» καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο Παύλος Πολάκης ως εν ενεργεία Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο Σταμάτης Πουλής είναι ένοχος, ασκώντας, σύμφωνα και με την απόφαση του ΕΔΔΑ, παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις. Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην Δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει. Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση! Είμαι βέβαιος ότι οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;)».

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης παρεμβαίνει ξανά στην δίκη για τον Πουλή – Έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top