Πολιτικη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεμπρόστιασε ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Βέροιας υπενθυμίζοντας ότι αδιαφόρησαν για το έργο παρά το ότι θα τελείωνε το 2016 με χρήματα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο: «Το οδήγησαν ένα βήμα πριν την απένταξή του»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε σήμερα  στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας ότι το έργο θα τελείωνε το 2016 με χρήματα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο, αλλά η παμντελώς αδιάφορη στάση της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Παύλου Πολάκη… μπλόκαρε το όλο θέμα και η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν εκείνη που το… έσωσε.

Ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε ότι η πτέρυγα του νοσοκομείου της Βέροιας: «επρόκειτο να παραδοθεί στο τέλος του 2016 με χρήματα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο, αλλά όταν ήρθε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το έργο σταμάτησε». Επίσης θύμισε ότι ο Παύλος Πολάκης, «αδιαφόρησε πλήρως οδηγώντας το έργο ένα βήμα πριν την απένταξή του».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το έργο ήταν προτεραιότητα της ΝΔ και έτσι ξεμπλόκαρε και ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε:

«Σήμερα στην Βέροια παρουσία των βουλευτών μας του νομού Ημαθίας κ. Βεζυρόπουλου, Μπαρτζώκα και Τσαβδαρίδη εγκαινιάσαμε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βεροίας κ. Πλιόκα και τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη, την νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου. Η νέα πτέρυγα είναι ένα τεράστιο για τα δεδομένα αυτού του Νοσοκομείου έργο ύψους άνω των 30.000.000€, που θεμελιώθηκε από μένα ως Υπουργό Υγείας τον Νοέμβριο του 2013. Επρόκειτο να παραδοθεί στο τέλος του 2016. Τα χρήματα ήταν όλα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο.

Όμως όταν ήρθε η Κυβέρνηση Σύριζα το έργο σταμάτησε. Ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός κ. Πολάκης, αδιαφόρησε πλήρως οδηγώντας το έργο ένα βήμα πριν την απένταξή του.

Η Κυβέρνηση του @kmitsotakis έθεσε το έργο σε προτεραιότητα και ο Αν. Υπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης μαζί με τον Διοικητή κατάφεραν να το ξεμπλοκάρουν. Εγώ ως Υπουργός Ανάπτυξης τότε δεν το απένταξα και μπορέσαμε να το ολοκληρώσουμε.

Ήταν ήδη σε δοκιμαστική λειτουργία για δυο χρόνια και προ διμήνου έγινε η επίσημη παραλαβή του και υπέγραψα όλες τις αναγκαίες προσλήψεις για την λειτουργία του. Το Νοσοκομείο πλέον είναι ένα κόσμημα και έχει μεταβληθεί σε κόμβο του ΕΣΥ.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Διοικητή, τους εργαζομένους του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου τους έλαβε σήμερα τον λόγο και με ευχαρίστησε αλλά και τον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη που τα κατάφερε. Καλορίζικο».

.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεμπρόστιασε ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Βέροιας υπενθυμίζοντας ότι αδιαφόρησαν για το έργο παρά το ότι θα τελείωνε το 2016 με χρήματα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο: «Το οδήγησαν ένα βήμα πριν την απένταξή του»
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top