Πολιτισμός

Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari

Το Σάββατο 7 Ιουλίου ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με Pasta Party και μουσικές εκδηλώσεις που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας ενόψει του αγώνα.

Στην επιβλητική πλατεία του Μαυρολιθαρίου, αμέσως μετά την τεχνική ενημέρωση του αγώνα, η οργανωτική επιτροπή του Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari έχει προγραμματίσει:

Pasta Party

Η MISKO , χορηγός του Pasta Party θα προσφέρει ζυμαρικά με πρωτεΐνη για όλους τους αθλητές, δίνοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια για τον αγώνα. Οι αθλητές και οι επισκέπτες θα απολαύσουν, προετοιμασμένα ειδικά για την περίσταση.

Στα decks του πάρτυ η ολόδική μας DJ jimmyhacka (https://www.instagram.com/jimmyhacka) θα ανεβάσει τους ρυθμούς και θα δημιουργήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα για χορό και διασκέδαση. Ετοιμαστείτε να ξεσηκωθείτε με τις μουσικές της επιλογές!

Μουσική Παράσταση

Αμέσως μετά, η μουσική παράσταση “Love portraits” από το μουσικό σχήμα Duetto per caso (https://www.facebook.com/Duettopercaso) θα μας ταξιδέψει στις γειτονιές του κόσμου τραγουδώντας για τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις του. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top