ΚΟΣΜΟΣ

Το πορτρέτο του YouTuber Φειδία Παναγιώτου που φαίνεται να κάνει το μεγάλο και επικό μπαμ στις ευρωεκλογές της Κύπρου

Ο 24χρονος YouΤuber Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος συμμετείχε στις εκλογές ως μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος φαίνεται ότι θα αποτελέσει μια από τις πιο επικές εκπλήξεις σε όλες τις εκλογές που έχουν γίνει στην Κύπρο, καθώς σύμφωνα με τα exit polls φαίνεται να έρχεται τρίτος στην μάχη των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με το exit poll για τις ευρωεκλογές στην Κύπρο, το ΔΗΣΥ αναμένεται να λάβει από 23 έως 27%, το ΑΚΕΛ από 22 έως 26%, ο ανεξάρτητος υποψήφιος και youtuber Φειδίας Παναγιώτου από 13 έως 17%, το ΔΗΚΟ από 9 έως 13%, το ΕΛΑΜ από 9 έως 13%, η ΕΔΕΚ από 3 έως 6%.

Ο 24χρονος  YouΤuber έχει περίπου 2.600.000 συνδροµητές στο YouTube και αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Κύπρο.

Είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον Ιανουάριο, φορώντας τρεις γραβάτες, κοστούμι και σορτσάκι και ομολογώντας ότι δεν είχε ιδέα για την πολιτική ή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Φειδίας Παναγιώτου ζούσε 3 μήνες έξω από την εταιρία του Έλον Μασκ για να τον γνωρίσει.

 

Η πρώτη του αντίδραση μετά τα exit polls:

«Ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο», ανέφερε μετά τα exit polls ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

Όπως τόνισε στην πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωση των exit polls, σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο.

«To σημερινό γεγονός κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανακί που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα» είπε μεταξύ άλλων.

Το πορτρέτο του YouTuber Φειδία Παναγιώτου που φαίνεται να κάνει το μεγάλο και επικό μπαμ στις ευρωεκλογές της Κύπρου
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top