Πολιτικη

Ανδρουλάκης: Ψήφισε στο Ηράκλειο -«Δεν θα σας απογοητεύσουμε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις ευρωεκλογές, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και υποσχέθηκε ότι το κόμμα του και ο ίδιος, δεν θα τους απογοητεύσουν.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η πατρίδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, σήμερα το βράδυ, να προκύψει ισχυρότερη, σοβαρή, και αξιόπιστη αντιπολίτευση που θα είναι η επόμενη δυνατή κυβερνητική επιλογή, απέναντι σε μία κυβέρνηση ασυδοσίας και αλαζονείας που περιφρονεί τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα του ελληνικού λαού».

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που σχετίζεται με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς, όπως τόνισε.

«Τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης, ποιες δυνάμεις επέβαλαν τη σκληρή λιτότητα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και ποιες δυνάμεις στήριξαν τη δικαίωση και την αλληλεγγύη» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας ότι «τη λιτότητα επέβαλε το κόμμα που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» και πως «η αλληλεγγύη, η ενότητα οι κοινές οικονομικές πολιτικές για να ξαναπάμε στην εποχή της σύγκλησης, από την εποχή των ανισοτήτων και της απόκλισης, είναι επιλογή της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας».

Ανδρουλάκης: Ψήφισε στο Ηράκλειο -«Δεν θα σας απογοητεύσουμε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top