ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κανονικά θα λειτουργούν από την Δευτέρα τα τακτικά χειρουργεία στο «Αγλαΐα Κυριακού» – Λύθηκε η αποχή μετά τις τεράστιες προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη

Λύθηκε η αποχή των αναισθησιολόγων μετά τις τεράστιες προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη και έτσι τα χειρουργεία στο Αγλαΐα Κυριακού θα διεξάγονται κανονικά από τη Δευτέρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδινε μάχη για να να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων (τις είχε κρίνει παράνομες το δικαστήριο δυο φορές) και να μην γίνονται παιχνίδια στις πλάτες άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους και τελικά η προσπάθειά του δικαιώθηκε.

Ο υπουργός Υγείας έκανε αναφορά στο όλο θέμα σε ανάρτησή του στην οποία τόνισε επίσης ότι θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους έχασαν την σειρά τους αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του @YpYgGR της 1ης ΥΠΕ, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου και του Ιατρικού του Προσωπικού λύθηκε η αποχή από τα τακτικά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Τα τακτικά χειρουργεία συνεχίζονται από Δευτέρα κανονικά και θα δώσουμε προτεραιότητα σε όσους έχασαν την σειρά τους αυτή την εβδομάδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Νοσοκομείο στην οποία  αναφέρονται τα εξής:

«Κατόπιν της εκδόσεως της υπ’ αριθμ. πρωτ. 24320/31.5.2024 απόφασης του κ. διοικητή της 1ης ΥΠΕ περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 3.6.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του νοσοκομείου μας, λαμβανομένων υπόψη και:

Α. Της από 31.5.2024 ομόφωνης απόφασης του Χειρουργικού Τομέα και

Β. Της θετικής εισήγησης της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας,

Σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ ‘Π. και Α. Κυριακού’ και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία».

Κανονικά θα λειτουργούν από την Δευτέρα τα τακτικά χειρουργεία στο «Αγλαΐα Κυριακού» – Λύθηκε η αποχή μετά τις τεράστιες προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top