Αττική

Νίκος Χαρδαλιάς: Κάνει πάλι πράξη τα λόγια του για μηδενική ανοχή σε παρανομίες και προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές στις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή το σκάνδαλο των εκβιαστών

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προχωράει σε καρατομήσεις και αλλάζει τα πάντα στις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή το σκάνδαλο των εκβιαστών.

Ο επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής είχε ξεκαθαρίσει με απόλυτο και σαφή τρόπο από την πρώτη μέρα της ανάληψης των ακθηκόντων του ότι δεν θα ανεχτεί καμία… παρανομία και ατασθαλία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς απέδειξε ως τώρα ότι κάνει πράξη κατά γράμμα αυτό που είπε και θα κάνει το ίδιο και μετά το σκάνδαλο με το κύκλωμα εκβιαστών για το οποίο έχουν συλληφθεί και συνολικά 12 υπάλληλοι, επόπτες Δημόσιας Υγείας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έτσι ανέλαβε δράση και ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στις υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, ακολουθώντας τον δρόμο που είχε πάρει και στη Διεύθυνση Μεταφορών, όπου ανακάλυψε πολλά κακώς κείμενα και ατασθαλίες και… πήρε κεφάλια χωρίς δεύτερη κουβέντα,

Μετά τις σαρωτικές αλλαγές στη Διεύθυνση Μεταφορών, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και στις ελεγκτικές υπηρεσίες, αλλάζοντας -κυριολεκτικά- τα πάντα. Στόχος είναι η απόλυτη διαφάνεια και την τροποποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, έτσι ώστε να μην αφήνεται κανένα περιθώριο στην εκδήλωση παραβατικών συμπεριφορών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές θα κινηθούν σε τρεις άξονες:

Θεσπίζονται δικλίδες ασφαλείας στη λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών, ώστε να προλαμβάνονται φαινόμενα διαφθοράς.

Ενισχύεται η υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Περιφέρειας, η οποία αναβαθμίζεται σε Διεύθυνση από Τμήμα που ήταν μέχρι σήμερα.

Αλλάζει ο τρόπος συγκρότησης των συνεργείων δευτεροβάθμιου υγειονομικού ελέγχου, καθώς οι εργαζόμενοι που τα συγκροτούν θα ορίζονται πλέον με κλήρωση, τα αποτελέσματα της οποίας θα τους ανακοινώνονται την τελευταία στιγμή».

Και οι 12 εμπλεκόμενοι τέθηκαν αμέσως σε αργία με υπογραφή Χαρδαλιά, μετά την κοινοποίηση της έρευνας των διωκτικών αρχών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ήταν από την αρχή σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ενημερωνόταν για την πορεία των ερευνών, συμβάλλοντας στην έκβασή τους, αναφέρουν πηγές της Περιφέρειας.

«Μηδενική ανοχή σε κάθε παράνομη ενέργεια, που αμαυρώνει το κύρος της Περιφέρειας και προσβάλλει τους πολίτες» ήταν το μήνυμα Χαρδαλιά, ο οποίος επιβλέπει όλες τις αλλαγές που προωθούνται στην υπηρεσία υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας.

 

Νίκος Χαρδαλιάς: Κάνει πάλι πράξη τα λόγια του για μηδενική ανοχή σε παρανομίες και προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές στις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή το σκάνδαλο των εκβιαστών
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top