Πολιτικη

Πήγε να τρελάνει τον Άδωνι Γεωργιάδη η Εκπρόσωπος Εργαζομένων του Ασκληπιείου, αλλά την άδειασε με τα στοιχεία που παρέθεσε – Έλεγε ότι όλα είναι καλύτερα, αλλά μετά έλεγε «άλλα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιθεώρησε το Ασκληπιείο Βούλας το οποίο αναγεννηθεί με τα έργα που έχουν γίνει εκεί, με τα μηχανήματα που έχει πλέον  στο… οπλοστάσιό του, ενώ έχει το περισσότερο προσωπικό απ΄ότι είχε.

Ο υπουργός Υγείας είχε διάλογο στο νοσοκομείο με την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Ασκληπιείο που πήγε να τον… τρελάνει.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων αφού παραδέχτηκε όλα ήταν καλύτερα από πριν, μετά τα «γύρναγε» και έλεγε ότι το προσωπικό είναι εξαντλημένο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως, τη άδειασε με τα στοιχεία που παρέθεσε και την έβαλε στη θέση της.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος και τα στοιχεία

Αδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα μου λέτε για να έχουμε σωστή ενημέρωση το νοσοκομείο αυτό έχει 165 άτομα περισσότερα απ’ ότι είχε το 2019.

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Το Ασκληπιείο από την άποψη της υποδομής είναι καλύτερο από ποτέ. Από την άποψη των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων είναι καλύτερο από ποτέ. Το Ασκληπιείο αλλάζει, αυτό είναι προς όφελος. Το κτιριακό είναι καλύτερο, ως προς τα μηχανήματα είναι καλύτερα από ποτέ από την άποψη.

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Από την άποψη της στελέχωσης είναι χειρότερο από ποτέ.

Αδωνις Γεωργιάδης «Γιατί είναι χειρότερο;»

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Έχει προσωπικό το οποίο είναι εξαντλημένο, έχει προσωπικό το οποίο δεν ανταποκρίνεται.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι περισσότεροι;»

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Είναι περισσότεροι και είναι λιγότεροι από ποτέ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πως γίνεται να είναι περισσότεροι και να γίνεται αυτό; Έχουμε διαφωνία. Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται ότι είναι καλύτερα. Το νοσοκομείο σας για να ξέρετε έχει διπλάσιο προϋπολογισμό απ ό,τι είχε πριν 5 χρόνια. Ξοδεύει τα διπλάσια λεφτά. Έχετε 165 περισσότερα άτομα. Έχει όπως είπατε μόνη σας τα καλύτερα κτιριολογικά που είχε ποτέ και έχει και τα καλύτερα μηχανήματα. Άρα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Υγείας με τον αποκαλυπτικό διάλογο:

Πήγε να τρελάνει τον Άδωνι Γεωργιάδη η Εκπρόσωπος Εργαζομένων του Ασκληπιείου, αλλά την άδειασε με τα στοιχεία που παρέθεσε – Έλεγε ότι όλα είναι καλύτερα, αλλά μετά έλεγε «άλλα»
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top