auto-moto

Η MG θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ Goodwood Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο το μοντέλο που θα διαδεχθεί τον διάδοχο του SUV HS

 

Η MG Motor θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του διαδόχου του συμπαγούς SUV HS στην εκδήλωση Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο. Το νέο μοντέλο δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το SUV HS,

Το νέο μοντέλο θα έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. «Δεν έχει καμία ομοιότητα με το υπάρχον αυτοκίνητο», δήλωσε στο Automotive News Europe, ο Γκάι Πηγουνάκης, εμπορικός διευθυντής της MG Motor UK.

Όπως και το τρέχον HS, το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο ως μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης και plug-in υβριδικό. Η έκδοση PHEV θα χρησιμοποιεί μια μπαταρία που είναι περίπου διπλάσια από την τρέχουσα των 12,8 κιλοβατώρων και θα αυξήσει την αυτονομία για ηλεκτρική κίνηση σε πάνω από 97 χλμ,), είπε ο Πηγουνάκης.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες επεκτείνουν τη γκάμα των plug-in υβριδικών για να διασφαλίσουν ότι διατηρούν τις χαμηλές εκπομπές CO2 κατά τη δοκιμή κανόνων που διέπουν την αλλαγή του συστήματος μετάδοσης κίνησης το 2025, ώστε να αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματική οδήγησή τους, αναφέρει το Automotive News Europe.

Το νέο HS θα αποτελέσει μέρος της επίδειξης της MG στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, που θα πραγματοποιηθεί στη νότια Αγγλία από τις 11 Ιουλίου. Η MG ανήκει στη SAIC, φέτος γιορταζει την 100η επέτειο της. Η MG ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1924 ως Morris Garages από τον William Morris, έναν Αγγλο βιομήχανο.

Το HS είναι επί του παρόντος το δεύτερο μοντέλο της κινεζικής μάρκας με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη μετά το μικρό SUV ZS, με πωλήσεις 19.889 έως τα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με στοιχεία από τους ερευνητές της αγοράς Dataforce.

Το HS ήταν το 12ο compact SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη τους πρώτους τέσσερις μήνες και το όγδοο μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την Dataforce. Η Βρετανία είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη για την MG μέχρι τον Απρίλιο, μπροστά από την Ιταλία.

Τα νέα HS και HS PHEV είναι δύο από τα πέντε νέα αυτοκίνητα που θα λανσάρει η MG φέτος στην Ευρώπη. Τα άλλα είναι το ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο Cyberster, το υβριδικό μικρό αυτοκίνητο MG3 και, αργότερα μέσα στο έτος, η αντικατάσταση της βενζινοκίνητης έκδοσης του μικρού SUV ZS, που θα έχει το ίδιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με το MG3, είπε ο Πηγουνάκης.

Η MG σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις σε περισσότερες από 300.000 στην Ευρώπη το 2024. Πούλησε 231.684 αυτοκίνητα στην Ευρώπη πέρσι, διπλάσιο σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αναφέρει το Automotive News Europe .

Τα στελέχη της MG δήλωσαν βέβαιοι ότι τυχόν αυξημένοι δασμοί στα κινεζικά αυτοκίνητα που αναμένεται να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα περιοριστούν στα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αφήνοντας τα εισαγόμενα υβριδικά και βενζινοκίνητα αυτοκίνητα στα σημερινά επίπεδα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να αποκαλύψει τα αποτελέσματα της έρευνάς της για τις κινεζικές επιδοτήσεις για ηλεκτρικά οχήματα μετά τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 6-9 Ιουνίου.

 

Η MG θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ Goodwood Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο το μοντέλο που θα διαδεχθεί τον διάδοχο του SUV HS
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top