Πολιτικη

Ανδρουλάκης για ευρωεκλογές 2024: Θα συνεχίσουμε την αξιόπιστη αντιπολίτευση – Τιμωρήθηκε η αλαζονεία της ΝΔ

Ο Νόκος Ανδρουλάκης στάθηκε στην μεγάλη αποχή, αλλά και στην πτώση της ΝΔ σχολιάζοντατς τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

«Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δε συμμετείχε σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ως νέος πολιτικός δε συμβιβάζομαι με μια τέτοια αρνητική εξέλιξη. Για αυτό και θα αγωνιστώ με όλους μου τις δυνάμεις» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Υπάρχει μια ισχυρή στροφή στην ακροδεξιά. Πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση. Σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ έχει υποστεί βαριά ήττα χάνοντας 14 μονάδες… Τιμωρήθηκε η αλαζονεία της, η ασυδοσία της και η διαφθορά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «θα συνεχίσουμε τη σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση. Θα πάρω όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες με τις δυνάμεις της κοινωνίας, ώστε πριν τις επόμενες εκλογές να έχουμε διαμορφώσει την εναλλακτική διακυβέρνηση της χώρας».

«Σε τρίτη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση αυξήσαμε τα ποσοστά μας, πολύ πάνω από τις εκλογές του 2019. Είμαστε 2η δύναμη σε 19 νομούς της χώρας… Θέλουμε ξανά να πρωταγωνιστήσουμε», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης για ευρωεκλογές 2024: Θα συνεχίσουμε την αξιόπιστη αντιπολίτευση – Τιμωρήθηκε η αλαζονεία της ΝΔ
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top