Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Μου είπαν ξεκάθαρα ότι “θέλουμε να έρθεις εδώ για να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη”

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 8/6 στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή της, τις επιλογές της και τον «πόλεμο» που δέχτηκε όταν από την Κρήτη, ήρθε στην Αθήνα για να εργαστεί στην τηλεόραση.

«Παίζει ρόλο να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε σέβονται και να έχεις ωραία χημεία και επικοινωνία. Πλέον σκέφτομαι με τα δεδομένα της Ιωάννας που είμαι πλέον, δεν μπορώ να πω πως θα έκανα τα ίδια πράγματα, τις επιλογές μου. δεν θα είχα την ίδια διάθεση ή αυτοδιάθεση. Όλα ξεκινούν στη ζωή μας για να μας μάθουν κάτι. Θα ήταν αμαρτία να έλεγα ότι θα άλλαζα κάτι. Τώρα έχεις την επιλογή να το αξιολογήσεις, να το δεις και να πεις αν σου αρέσει ή όχι», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θεωρώ ότι αν ξεκινούσα να κάνω πράγματα δεν θα ήμουν η ίδια. Θα έκανα άλλες επιλογές. Θα είχα άλλη δυναμική απέναντι στα πράγματα πάντα με σεβασμό. Ήμουν εξαιρετικά ευάλωτη σε κάτι που συνέβαινε και δεν το είχα φανταστεί ακριβώς. Θα έπρεπε να με επηρεάσουν πράγματα που δεν έπρεπε να με επηρεάσουν. Δεν είχα “ψηθεί”».

«Μου αρέσει που διευκρινίζουμε την “παρεξήγησή” μας»
«Σε ό,τι αφορά στο “δικό” μας κομμάτι, της τηλεόρασης. Καμία φορά ερμηνεύεις διαφορετικά κάποια πράγματα. Μου αρέσει που διευκρινίζουμε την “παρεξήγησή” μας το εξέλαβα διαφορετικά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα ούτως ή άλλως. Για την διαδρομή του καθενός δεν μπορεί να τα κρίνει κάποιος. Γιατί καθένας ξεκινάει από διαφορετική βάση. Τα δικά μου τηλεοπτικά βήματα, και μετά η εκπομπή, ήταν μικρότερα σε σχέση με άλλους. Καλό είναι να χτίζεις τα πράγματα βήμα βήμα», είπε για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξέρω γιατί σχολιάζονταν τα λεγόμενά μου, δεν έρχομαι να φάω την δουλειά κάποιου ή να τον βλάψω. Έβαλα πολλά πράγματα στην σφαίρα της επεξεργασίας. Δεν είναι πάντα όμως σε συνάρτηση με την ταχύτητα με την οποία λειτουργεί η τηλεόραση», συνέχισε, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε τη θέση της, λέγοντας πως ουσιαστικά όλοι «έπεσαν πάνω» στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σχολίαζαν τον τρόπο που μιλάω»
Για το τι την ενοχλούσε και για τον λόγο που σχολιαζόταν τόνισε ότι: «Σχολίαζαν τον τρόπο που μιλάω, ότι χρησιμοποιώ ξύλινη γλώσσα, πίστευαν ότι είχα κάποιο λεξικό κάτω από το μαξιλάρι το οποίοι επιστράτευα στις δύσκολες στιγμές του live για να βρω “λέξεις”. Δεν απαντούσα σε αυτό, γιατί εγώ έτσι μιλάω, αλλά προσπαθώ να “μαλακώσω” την ένταση των λεγομένων μου, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω, ούτε και να αποδείξω αν ξέρω λέξεις. Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι΄αυτό. Αλλά κατάλαβα ο κόσμος, στην ζώνη αυτή, θέλει κάτι πιο “γλυκό”, πιο “εύπεπτο”. Καλώς ή κακώς αυτό είμαι».

«Μου είπαν ξεκάθαρα ότι “θέλουμε να έρθεις εδώ για να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη”»
«Δεν είχα ποτέ τη διάθεση να δω τον εαυτό μου σαν “η πρώτη”. Όλοι θέλουμε ό,τι κάνουμε να διακρινόμαστε, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχουν “βασιλείς” και “μονάρχες” τηλεοπτικά», τόνισε και σε ερώτηση για τον αν ο ΣΚΑΪ την παρουσίασε σαν τη νέα Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε:

«Μιλάτε για το τρέιλερ τότε που ήταν υπερπαραγωγή. Γενικά το κομμάτι της ιεραρχίας το έχω πολύ ψηλά και το σέβομαι, χωρίς να σημαίνει ότι τώρα να κάτι κλωτσούσε μέσα μου δεν θα το έλεγε. Τότε, στο ξεκίνημά μου δεν το έκανα και τώρα να γύρναγα τον χρόνο πίσω πάλι δεν θα το έκανα. Γιατί θα ερμηνευόταν ως ασέβεια και ως μια τάση “ξαφνικά ακόμα δεν πρόλαβε να σκάσε από το αυγό της, βγήκε να μας κουνήσει και τα φτερά;”».

«Τότε δεν κατάλαβα ότι πήγε να παρουσιαστεί έτσι, γιατί πριν να φτάσω στον σταθμό με τον οποίο ξεκίνησα, στην προηγούμενη επαφή που είχα, πριν από το μεγάλο “ναι”, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είχαν πει ξεκάθαρα, γι αυτό και απομακρύνθηκα, ότι εμείς θέλουμε να έρθεις εδώ, γιατί δημιουργείται αυτό το κενό και θέλουμε να πάρεις τη θέση αυτού του προσώπου. Της Ελένης Μενεγάκη. Εγώ τότε δεν δέχτηκα. Είπα ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που αναζητάτε. Υπήρξε αυτή η γραμμή τότε. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι ο ΣΚΑΪ. Δεν λέω κάνω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, γιατί με όλο αυτό που είχε συμβεί, με ακολοθούσε και μου είχε δημιουργήσει μια τέτοια πίεση, που αισθανόμουν ότι διαρκώς πρέπει να απολογούμαι. Για εμένα δεν υπάρχουν βασίλισσες», αποκάλυψε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Μου είπαν ξεκάθαρα ότι “θέλουμε να έρθεις εδώ για να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη”
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top