Ελλάδα

Lamda Development: Ετοιμάζονται με ταχύτατους ρυθμούς τα Cove Residences στο Ελληνικό – Τα κλειδιά θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες το πρώτο εξάμηνο του 2026

Το εργοτάξιο του Ελληνικού όπου κατασκευάζεται το τιτάνιο έργος της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη από τη Lamda Development επισκέφτηκαν σήμερα οι ιδιοκτήτες των The Cove Residences προκειμένου να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών στις μελλοντικές τους κατοικίες.

Ο Haris Kirikos, Project Head του συγκεκριμένου έργου στη Lamda Development ενημέρωσε τους αγοραστές για την πρόοδο της κατασκευής και τα ορόσημα που έχουν επιτευχθεί έως σήμερα. Τα Cove Residences πρόκειται να παραδοθούν βάσει πλάνου το πρώτο εξάμηνο του 2026, όπως επισημάνθηκε.

Όπως έχει ανακοινωθεί, τα Cove Residences, που συνθέτουν ένα οργανωμένο συγκρότημα διαμερισμάτων και διπλόκατοικιών ιδανικό για οικογένειες, μαζί με τις βίλες και τα διαμερίσματα του Riviera Tower έγιναν sold out λίγους μήνες αφότου βγήκαν προς πώληση στην αγορά.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου μιλώντας την εβδομάδα που μας πέρασε στο βρετανικό κανάλι SKY News οι πωλήσεις ακινήτων έχουν αποφέρει ήδη 700 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα βγήκαν στην αγορά 500 περίπου επιπλέον και ακίνητα μεσαίας εισοδηματικής κλίμακας με τις προπωλήσεις να πηγαίνουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, εκπληκτικά καλά.

Screenshot

Lamda Development: Ετοιμάζονται με ταχύτατους ρυθμούς τα Cove Residences στο Ελληνικό – Τα κλειδιά θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες το πρώτο εξάμηνο του 2026
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top