Τηλεόραση

Ο Σκαραβαίος: Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν – Το καθηλωτικό φινάλε

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές μας προσφέρει  «Ο Σκαραβαίος», η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Η επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o Σκαραβαίος, ο κατά κόσμον Μάρκος Αλεξίου, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης, φτάνουν στην τελική αναμέτρηση. Ειδικά ο Σκαραβαίος  θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί με τους δαίμονες του οικογενειακού του παρελθόντος και το δικό του σκοτάδι προκειμένου να οδηγηθεί στη λύτρωση.

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί  οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

Κεκλεισμένων των θυρών – Επεισόδιο 14

Αύριο,  Δευτέρα 03 Ιουνίου στις 22:40

Μετά την απώλεια του Αρχηγού ο Σκαραβαίος και η ομάδα του επιστρέφουν στη δράση γυρεύοντας απαντήσεις σε μια ιστορία που μοιάζει πολύ μεγαλύτερη από τους ίδιους. Η ώρα της τελικής αναμέτρησης πλησιάζει για όλους και κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτή την ιστορία, ειδικά ο Σκαραβαίος που θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί με τους δαίμονες του οικογενειακού του παρελθόντος και το δικό του σκοτάδι προκειμένου να οδηγηθεί στη λύτρωση. Τα κλειστά στόματα ανοίγουν και το παρελθόν επιστρέφει γυρεύοντας απαντήσεις σε ένα μυστήριο κεκλεισμένων των θυρών, όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται και τίποτα δεν μένει ίδιο μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, αποδεικνύοντας ότι η αλήθεια έχει τόσες εκδοχές, όσες και τα βλέμματα που πέφτουν πάνω της.

Ο Σκαραβαίος: Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν – Το καθηλωτικό φινάλε
σχολίασε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top